ceremoniemeester

Alle voorbereidingen voor jullie bruiloft zijn getroffen en het zijn nu enkel nog de laatste puntjes op de i. Waaronder één belangrijke vraag: wie gaat jullie bruiloft op de dag zelf regisseren? Zet SHANICE in als ceremoniemeester, voor een zorgeloze bruiloft voor jullie en jullie dierbaren!

 

SHANICE als ceremoniemeester

Afhankelijk van jullie wensen en behoeften maak ik een passend voorstel. Een paar weken voor de bruiloft plannen we een kennismakingsgesprek en bespreken we jullie bruiloft. Aan de hand hiervan maakt SHANICE een draaiboek, dat tijdens de bruiloft wordt gebruikt als leidraad. Uiteraard zal ik de gehele dag aanwezig zijn op jullie bruiloft om alles te regisseren en contactpersoon te zijn voor zowel jullie genodigden als de leveranciers.

Een zorgeloze dag door het inzetten van een ceremoniemeester kan al vanaf € 1.750,-, maar dit is afhankelijk van jullie wensen. Benieuwd naar wat SHANICE voor jullie kan betekenen? Plan hier gratis en vrijblijvend een gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Toch op zoek naar ondersteuning of benieuwd naar wat de voordelen ervan zijn om de complete organisatie van A tot Z uit handen te geven? Bekijk de mogelijkheden onder Weddingplanner.

 

weddingplanner

privé feest