externe events

Benieuwd hoe je een waardevol commitment bouwt bij jouw klantenrelaties en partners? Een klant- of partnerevent met de perfecte combinatie tussen inhoud en plezier, laat zien dat jullie de relaties waarderen en geeft direct de ruimte om nieuwe producten of ideeën te presenteren. 

Wat voor soort evenementen organiseert SHANICE?

Er zijn veel mogelijkheden en momenten om een evenement te organiseren en het commitment van jouw klantenrelaties en partners te vergroten. Graag denken we bijvoorbeeld mee in jullie campagne plannen om zo belangrijke lanceringen door te voeren dat aansluit bij de missie en visie van het bedrijf. Jullie campagne kan vervolgens worden doorgevoerd in de verschillende activiteiten en evenementen die gepland staan, denk aan:

  • Kick-off van de jaarplannen;
  • Klanten en partners in de watten leggen als dank voor hun support;
  • Lanceringen: innovatieve ontwikkelingen, nieuwe producten etc.;
  • Seizoensgebonden events (kerst, oud & nieuw, zomer barbecues etc.).

Voor elk event en activiteiten maken we graag een op maat gemaakt voorstel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan hier direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Wat zijn de voordelen van SHANICE?

Met veel ervaring binnen grote internationale corporate bedrijven, heeft SHANICE internationaal de mooiste evenementen en activiteiten mogen organiseren. Graag denken we mee over de creatieve invulling van jullie plannen en organiseren daardoor exclusieve, onvergetelijke ervaringen waar jullie klantenrelaties en partners het nog lang over zullen hebben. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in budgetbewaking en experts in de uitvoering van de concepten. Jullie worden dus compleet ontzorgt van A tot Z!

interne events

hybride events