hybride events

Ook in tijden van Corona zorgt SHANICE voor verbinding en engagement van jullie collega’s!

De afgelopen 2 jaar waren uitdagend voor iedereen, maar heeft ook gezorgd voor een hele nieuwe creatieve invulling van evenementen, namelijk op afstand via de digitale weg. De ‘5 dagen op kantoor-cultuur’ is niet langer de standaard en mensen hebben een nieuwe werkwijze ontwikkeld vanuit huis. Eén van de grootste uitdagingen van werkgevers is hierbij om iedereen nog steeds even betrokken te houden bij het bedrijf en de missie en visie als voorheen. Een verrassende digitale beleving kan daar de oplossing voor zijn.

Wat voor hybride-evenementen organiseert SHANICE?

Het is belangrijk dat elke medewerker zich verbonden voelt met het bedrijf, de collega’s en daarmee jullie missie en visie uitstraalt, ongeacht of hij/zij zich op de werkvloer bevindt of vanuit huis werkt. Daarom verzorg ik ook evenementen in hybride vorm, zoals:

  • Volledige kick-off van de jaarplannen (vanuit MT, maar ook de lagen daar onder);
  • Internationale hybride events om ook collega’s uit het buitenland aan te kunnen sluiten;
  • Complete virtuele shows – vergelijkbaar met een TV-show (inclusief interactie door middel van thuispakketten);
  • Sinterklaas- en kerstactiviteiten, waardering-webinars en overige seizoensgebonden festiviteiten.
Medewerkers die het gevoel hebben dat ook hún inspanningen bijdragen aan het grotere geheel, zijn gelukkige medewerkers. En een bedrijf met gelukkige medewerkers zal floreren! Reden genoeg om iedereen betrokken te houden, op welke werkplek dan ook.

Wat zijn nog meer de voordelen van een hybride event?

In het kader van inclusivity en diversiteit is het online mogelijk om echt iedereen aan te laten sluiten bij een event, zoals collega’s in het buitenland, de buitendienst die vaak op de weg zijn en niet de verbondenheid met kantooractiviteiten voelen of naast al die drukke agenda’s! In samenwerking met onze leveranciers van topkwaliteit zorgt SHANICE voor een onvergetelijke online beleving waar jullie collega’s het nog jaren over zullen hebben!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan hier direct gratis en vrijblijvend een gesprek in de agenda.

interne events

externe events