interne events

Employer branding staat tegenwoordig nog hoger op de prioriteitenlijst dan ooit tevoren. Hoe zorg je er als bedrijf voor dat je medewerkers tevreden zijn en het beste uit zichzelf halen, waardoor het bedrijf profiteert van goede resultaten? Een belangrijk onderdeel is om ‘engagement’ te creëren en iedereen te laten voelen dat haar/zijn steentje bijdraagt aan het grotere geheel.

Wat voor soort evenementen organiseert SHANICE?

Er zijn veel geschikte momenten om een evenement te organiseren en de engagement van collega’s te vergroten, denk aan:
  • Kick-off van de jaarplannen;
  • Interne lanceringen: jaarverslagen, producten etc.
  • Seizoensgebonden events (kerst, oud & nieuw, zomer barbecues etc.);
  • Personeelsfeesten.
Graag denk ik bijvoorbeeld mee met jullie jaarplannen om een thema te vinden dat aansluit bij de missie en visie van het bedrijf. Dit thema kan vervolgens worden doorgevoerd in de verschillende activiteiten en evenementen die gepland staan.
Voor elk event en elke activiteit maak ik graag een op maat gemaakt voorstel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan hier direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat zijn de voordelen van SHANICE?

Met veel ervaring binnen grote internationale corporate bedrijven, heeft SHANICE internationaal de mooiste evenementen en activiteiten mogen organiseren. Graag denk ik mee over de creatieve invulling van jullie plannen waardoor ik exclusieve, onvergetelijke ervaringen creëer waar jullie collega’s het nog lang over zullen hebben. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in budgetbewaking en ben ik een expert in de uitvoering van de concepten. Ik neem jullie alle zorgen uit handen van A tot Z!

externe events

hybride events