Shanice Priscilla

Ondanks de slapeloze nachten, piekerend of ik de juiste keuze maakte – besloot ik toch de sprong in het diepe te nemen!

Vaak krijg ik te horen dat mensen het bewonderen dat ik al op jonge leeftijd precies wist wat ik wilde worden, de juiste studierichting heb gekozen en ook echt van mijn passie mijn beroep heb gemaakt. Dat is natuurlijk niet hoe het echt is gegaan, want mijn meisjesdroom was om een wereldberoemde zangeres te worden (haha) en daarom koos ik bewust voor een studie die heel breed kon worden ingezet. Toch ben ik heel dankbaar dat ik mag doen waar ik blij van word en ik meerdere mooie evenementen heb mogen organiseren, zoals events in o.a. De Efteling en De Johan Cruijff Arena voor bijna 500 personen en de grootste Europese beurzen.

Toen ik besloot om mij volledig te focussen op mijn eigen bedrijf, liet ik veel achter, tenminste dat is hoe anderen het zagen. Ik werkte bij één van Nederlands grootste internationale bedrijven, kreeg maandelijks een goed salaris gestort, had een auto van de zaak, het kon allemaal niet op. En toch was ik niet gelukkig en wilde ik het allemaal achterlaten.

Was ik bang? Doodsbang. Twijfelde ik of ik het juiste deed? Ik heb er nachten van wakker gelegen (en dat heb ik soms nog), maar sinds ik de sprong heb genomen heb ik er geen seconde spijt van gehad!

Ik had alles volgens het perfecte plaatje, maar koos toch voor een onzekere toekomst..

Ik ben altijd al een open boek geweest en probeer altijd overal het positieve van in te zien. Zo vertelde ik als 6-jarige meisje aan de hele wereld dat mijn ouders gingen scheiden en ik daarom 2 keer mijn verjaardag en andere feestdagen mocht vieren – hoe leuk is dat? En ook nu -na vele verhuizingen, tegenslagen en situaties die je alleen in films denkt te zien- kijk ik met opgeheven hoofd terug en ben ik dankbaar voor de persoon die ik vandaag de dag ben mede door deze onstuimige situaties.

Door mijn hectische jeugd wist ik dat ik het in de rest van mijn leven anders wilde aanpakken, ik wilde meer stabiliteit en zekerheid, een goede baan en een fijne plek waar ik echt thuis kan komen. Ook wist ik dat er veel meer is dan de 9 – 5 baan tot aan je pensioen en heb ik altijd de ambitie gehad om mijn mooiste leven te leven; gedreven door liefde in plaats van angst. En ook met die instelling heb ik in juli 2022 ontslag genomen om me volledig te focussen op SHANICE!

Persoonlijke weetjes over SHANICE…

 • Ik woon in Amersfoort samen met mijn vriend Guitan en op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor onze eigen bruiloft in 2023!
 • Ik houd van reizen (Bali is mijn happy place):
  Hoogtepunten waar ik ben geweest:
  Bali – Dubai – Thailand – Zakynthos – Barcelona!
  Waar ik op de korte termijn nog graag naar toe wil:
  Egypte – New York – Zuid-Afrika!

 • Voor een gezond en vitaal leven volg ik fysieke en mentale trainingen, waaronder kickboksen, yoga en adem -en koude training.
 • Ik lees graag boeken. Een paar van mijn favorieten zijn: ‘Master your mindset’, ‘Ikigai’ en ‘Start with why!’
Ben je benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen of heb je vragen? Ik sta altijd open voor een vrijblijvend (virtueel) kopje koffie / thee!