Zorgeloos genieten van jullie onvergetelijke dag of een andere reden voor een exclusief feest?

Ik verzorg jullie een unieke en onvergetelijke dag, waar jullie zorgeloos van kunnen genieten!

trouwen

privé feest

Dé mooiste en onvergetelijke dag van jullie leven!

Allereerst van harte gefeliciteerd, wat leuk dat jullie gaan trouwen! Er staat jullie een leuke, spannende en wellicht ietwat stressvolle tijd vol keuzes te wachten. Wat kost een gemiddelde bruiloft, waar vinden jullie de perfecte trouwlocatie, wat moet er eigenlijk allemaal geregeld worden en vooral: waar beginnen jullie?

Uit onderzoek blijkt dat koppels gemiddeld 528 uur aan de voorbereiding van hun bruiloft spenderen, dat zijn ruim 3 fulltime werkmaanden! Nou kan ik me voorstellen dat jullie denken; maar dat geldt vast niet voor ons – jullie zijn niet de enige! Misschien dat jullie jezelf wél herkennen in één van onderstaande situaties:

  • Geen tijd en/of energie voor de complete organisatie naast het gezin, werk en het sociale leven;
  • Zorgeloos willen genieten van een onvergetelijke dag. Zonder constante stress tijdens de voorbereidingen en dé dag zelf;
  • De perfecte trouwdag die uniek is en persoonlijk aangepast op al jullie wensen en ideeën;
  • Alle genodigden laten genieten en niet belasten met de verantwoordelijkheid van ceremoniemeester;
  • Klaar met eindeloze zoektochten op internet en in magazines en tijd om actie te ondernemen! 

reviews

Ik kan niet anders zeggen dan: topper. Shanice heeft onze bruiloft perfect verzorgd, van A tot Z in de puntjes. Op het eerste oog denk je, heb ik dit wel nodig? Maar achteraf zie je pas écht de waarde in van een GOEDE weddingplanner. Het is de rust, de communicatie, de ideeën, de sterke onderhandelingen en de gezelligheid die het hem doen. Mocht je twijfelen dan kan ik maar 1 ding zeggen: TWIJFEL NIET en laat je verrassen door Shanice.

Ik als man vond de hele organisatie van onze bruiloft in eerste instantie niet leuk, maar Shanice maakte er een feestje van. Bedankt lieverd!

Pieter - PUUR Leusden

wat kan je verwachten?

STAP 1

Kennismakingsgesprek

STAP 2

Briefingsgesprek

STAP 3

Brainstormsessie

STAP 4

Ontzorgende voorbereidingen

STAP 5

Een onvergetelijk event!

STAP 6

Evaluatie