privé feest

Gegarandeerd zorgeloos genieten van een speciale, persoonlijke gelegenheid en er een onvergetelijk feest van maken? Schakel SHANICE in als jullie eventplanner; bespaar tijd en stress en organiseer een exclusief, uniek event waar al je genodigden nog jaren over napraten!

Wat doet een eventplanner?

De belangrijkste rol van SHANICE als eventplanner is om jullie volledig te ontzorgen en creatief te helpen met het organisren van een speciaal, uniek en onvergetelijke evenement. Niet alleen ontzorgen we jullie tijdens de dag van het event, maar ook met alle voorbereidingen vooraf. Zo hoeven zowel jullie als al jullie genodigden alleen nog maar uit te kijken naar een mooi feest!

Benieuwd wat voor soort feesten we organiseren? Voor elke speciale gelegenheid kunnen wij een creatieve invulling bedenken, een eerste brainstormsessie kan al helpen om jullie een idee te geven van wat wij doen. Denk aan verlovingen, private diners en verjaardagsfeesten.

Waarom een eventplanner?

Het is natuurlijk hartstikke leuk om zelf van alles te regelen, maar vergeet niet hoeveel tijd en geld je ermee kwijt bent. Om nog maar niet te spreken over alle stress. Iedereen kan een simpel ‘verjaardagsfeestje’ organiseren, maar het verschil zit in de kwaliteit, professionaliteit en vooral de unieke uitvoering. Hoe zorg je ervoor dat het niet het zoveelste feestje is, maar dat mensen binnenkomen met een WOW-effect en ook daarna nog vaak met veel plezier terugkijken op een goed georganiseerd feest? Een eventplanner neemt al deze zorgen weg.

Wat kost een eventplanner?

De kosten van een eventplanner zijn afhankelijk van jullie wensen en behoeften en daarom is elke offerte op maat. Plan hier direct gratis en vrijblijvend een gesprek in om jullie wensen te bespreken en een persoonlijke offerte te ontvangen