trouwen

Jullie bruiloft is dé once-in-a-lifetime ervaring! Samen met al jullie dierbaren vieren we op deze dag jullie liefde en daar willen jullie zorgeloos van kunnen genieten.


Waar moeten we beginnen?

Jullie zijn verloofd en zitten op een roze wolk, maar eenmaal achter de laptop, googlend naar een checklist voor de bruiloft, komt er veel op jullie af. Wachtlijsten bij locaties, wat is in ondertrouw gaan? En hoeveel gaat dit allemaal kosten? Gelukkig hebben jullie nog even de tijd, maar waar beginnen jullie?

Weddingplanner of ceremoniemeester

Ieder bruidspaar is uniek en aan de hand van jullie wensen en behoeften kiezen we een passende service. Laat SHANICE jullie bruiloft van A tot Z organiseren, zodat jullie al vanaf vandaag zorgeloos kunnen genieten! Maar ook als jullie zelf liever de voorbereidingen regelen, kan SHANICE helpen. Bijvoorbeeld door SHANICE alleen in te zetten als ceremoniemeester. Op die manier kunnen jullie en al jullie dierbaren zorgeloos genieten tijdens jullie bruiloft, maar houden jullie vooraf de volledige controle! Beslis zelf wat jullie willen uitbesteden.

Voor meer informatie kunnen jullie onderaan deze pagina meer lezen over de verschillende mogelijkheden. Of plan hier gratis en vrijblijvend een gesprek in om jullie wensen te bespreken!

weddingplanner

ceremoniemeester