weddingplanner

Gegarandeerd zorgeloos genieten van jullie bruiloft en er een onvergetelijke dag van maken? Schakel SHANICE in als jullie weddingplanner, bespaar tijd én geld en begin vandaag al met uit kijken naar de mooiste dag van jullie leven!

Wat doet een weddingplanner?

De belangrijkste rol van SHANICE als weddingplanner is om jullie volledig te ontzorgen gedurende de gehele periode naar jullie bruiloft toe, tijdens de speciale dag, helpen bij het waarmaken van al jullie dromen én de beste deals te sluiten met leveranciers.
Ten slotte is de bruiloft zelf al spannend genoeg! Het is mogelijk om een familielid of vriend(in) te vragen als ceremoniemeester, maar hoe lekker is het als jullie en al jullie dierbaren zorgeloos kunnen genieten van jullie speciale dag?

Waarom een weddingplanner?

Vaak schrikt een weddingplanner af, omdat het geld kost dat je liever wilt spenderen aan jullie bruiloft, logisch. Maar wisten jullie dat een weddingplanner zichzelf vaak terugverdient? Het is natuurlijk hartstikke leuk om jullie bruiloft zelf te regelen, maar vergeet niet hoeveel tijd en geld je ermee kwijt bent. Om nog maar niet te spreken over alle stress. Daarnaast is onderhandelen niet voor iedereen weggelegd en hebben jullie het over dé mooiste dag van jullie leven. Daar wil je niet telkens op moeten compenseren of besparen. Een weddingplanner neemt al die zorgen weg.

Wat kost een weddingplanner?

De kosten van een weddingplanner zijn afhankelijk van jullie wensen en behoeften en daarom is elke offerte op maat. Plan hier direct gratis en vrijblijvend een gesprek in om jullie wensen te bespreken en een persoonlijke offerte te ontvangen!
Liever toch de voorbereidingen zelf doen, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden van ceremoniemeester, bekijk dan de andere services van SHANICE onderaan deze pagina!

ceremoniemeester

privé feest