Wil je ook ambassadeurs en langdurige

relaties voor jouw bedrijf creëren?

Ik help bedrijven met het verbinden van mensen
doormiddel van een onvergetelijk event!

interne events

externe events

hybride events

Een verbinding van mensen doormiddel
van een onvergetelijke beleving!

Het belangrijkste doel van een zakelijk evenement is het verbinden van mensen en hen een ervaring te geven waar ze nog lang aan terugdenken; daarbij kan het gaan om verbinding in het klein en in het groot, van interne collega’s tot klantenrelaties en partners.

Maar wat maakt een evenement leuk, onvergetelijk en succesvol? Ik help jouw bedrijf een event neer te zetten waarin de missie en visie van het bedrijf wordt doorvertaald in het thema en elk onderdeel van het event. Zo kan iedereen zorgeloos genieten van een geweldig feest en na afloop hiervan weglopen als ambassadeur van jouw bedrijf.

SHANICE | Events - model customer journey

reviews

Shanice is the most professional planner I’ve ever worked with, her ability to bring people together, to organize the flawless process, to keep everyone involved and happy is very impressive. I’d highly recommend her for your special day, special shoot, small&cosy or very big&spectacular event when things seem to be challenging to manage – nothing is impossible for Shanice. Besides, she is gorgeous and very sweet person♥️

Lina - Photographer

wat kan je verwachten?

STAP 1

Kennismakingsgesprek

STAP 2

Briefingsgesprek

STAP 3

Brainstormsessie

STAP 4

Ontzorgende voorbereidingen

STAP 5

Een onvergetelijk event!

STAP 6

Evaluatie